Мениджърът на Манчестър Юнайтед говори за контузиите в отбора преди утрешното гостуване на Байерн в Мюнхен от първия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Той смята, че откакто е поел отбора, не е разполагал с най-доброто от състава именно заради кадровите проблеми. Те са допълнени от липсата на Антони и Джейдън Санчо, които са извън сметките на нидерландеца заради дисциплинарни проблеми, възникнали в последните седмици.

"Едно нещо е сигурно: от началото на миналия сезон не смятам, че някога съм започвал с най-добрата 11-ка. Винаги имаше контузии. Винаги постигнахме резултати, ако изключим периода, в който сме в момента. Трябва да се справяш с това", призна бившият наставник на Аякс.

"Дали съжалявам, че не подписахме с Хари Кейн? Не. Щастлив съм, че имам Расмус Хьойлунд. Имаме доста увереност в него. Доволни сме с Расмус Хьойлунд, много, вярваме му. Първите мачове той бе контузен. Игра срещу Арсенал и Брайтън. Той е голям талант и ще продължи да допринася за играта ни. Уверени сме в това", допълни на пресконференцията си специалистът.