Нападателят на Байерн (Мюнхен) - Хари Кейн смята, че Манчестър Юнайтед е много по-опасен отколкото си мислят хората. Футболистът говори пред Sports Illustrated преди срещата от Група "А" на Шампионска лига между двата отбора в сряда.

"Труден мач. Знам, че Манчестър Юнайтед преминава през труден период, но понякога такива отбори са много опасни, защото винаги искат да се върнат в голямата игра. Трябва да сме готови за такова нещо. И разбира се, искаме да имаме феновете зад гърба ни. Ако можем да вкараме ранен гол, ще бъде супер, но е много по-важно да наложим ритъм и да търсим нашата интензивност, казва още голмайсторът.

Шампионската лига винаги е било едно специално състезание. Няма и как да забравя първия си мач с Байерн, така че се надявам споменът да е положителен.

Не правя нищо по-различно от това, което съм правил в който и да е от другите ми клубове. Обичам да давам пример на тренировъчното игрище и в мачовете. Говоря със съотборниците си, помагам им и се опитвам да разбера как мога да мотивирам тях.

Томас Тухел е добър човек със страхотни идеи. Нашите отношения са добри. Той е един от топ-треньорите в света и постоянно ме кара, както и останалите, да се подобряваме", каза Кейн.