Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хааг беше разочарован от факта, че отборът му не е спечелил поне точка при гостуването си на германския шампион Байерн (Мюнхен) в първа среща и за двата отбора от груповата фаза на Шампионска лига за сезон 2023/24.

“Разочарованието е факт, защото не бяхме достатъчни внимателни. Когато вкараш три гола на Байерн, трябва да вземеш поне точка. Намираме се в период, в който почти всичко е срещу нас. Трябва сами да обърнем ситуацията. Факт е също така, че в последните три мача играхме срещу много силни съперници", заяви Тен Хаг.

“Похвално е, че Онана пое вината за загубата, но по-важното е да сме сплотени като отбор. Грешки винаги ще има. Ако някой сбърка, другите трябва да му помогнат и отборът да не пада духом. Днес показахме, че не се предаваме и вярваме в себе си", коментира още наставникът на "червените дяволи".

“Всеки мач е важен. Никой няма да ни помогне, ако сами не го направим. Всичко е в наши ръце. Трябва да се научим да съхраняваме концентрацията си и да не позволяваме на съперниците да ни вкарват голове след наши грешки. Проблемът не е в лошата намеса на Онана, а в това, че противниковият играч получи голямо пространство, за да стреля", добави още Тен Хааг.