Ще направим всичко, за да спечелим. Надявам се да покажем играта, която показахме в Париж. Там се видя, че има сили за победа. Надявам се на стадиона да има най-добрата атмосфера - както на терена, така и на трибуните. Това коментира треньора на Реал Сосиедад Иманол Алгуасил преди мача на тима му срещу Пари Сен Жермен в Сан Сибастиан.

Реал Сосиедад приема на 5 март (вторник) Пари Сен Жермен в реванш от осминафиналната фаза в Шампионска лига. В Париж ПСЖ спечели с 2:0. Реал Сосиедад има само една победа в последните си девет мача във всички турнири и падна пет пъти в рамките на шест мача.

"Няма да е лесно, това е сигурно, но ние сме изпълнени с надежда . добави Алгуасил. - Най-важното нещо е да влезем в битка и да оцелеем. Преди няколко месеца никой не вярваше, че сме способни да спечелим група с отбори като Интер и Бенфика. С ПСЖ играхме като равни, а те са един от фаворитите за трофея".

Тимът на Реал Сосиедад не бе играл в Шампионска лига от сезон 2013/14 и не бе достигал до елиминационната фаза на турнира от дебюта си през сезон 2003/04. Най-големият успех на клуба е от сезон 1982/83, когато баските достигат до полуфиналите за Купата на европейските шампиони.

"Ще трябва да покажем най-добрата версия на нашия отбор, за да победим един от най-добрите отбори в Европа – посочи още треньорът на Реал Сосиедад. - Това не е обикновен мач за нас. Ние имаме желание и ентусиазъм и всичко е възможно. Феновете вярват в нас. Мисля, че ни очаква чудесна футболна вечер".