Сменихме отношението си. Рецептата бе усърдна работа и в крайна сметка си я свършихме. Това заяви след класирането на Лудогорец за втория предварителен кръг на Шампионска лига нападателат на тима от Разград Бърнард Текпетей.

Лудогорец победи като домакин косовския Балкани с 4:0 в реванш от първия предварителен кръг на Шампионска лига. В първия мач Балкани спечели с 2:0. Така с общ резултат от двата мача 4:2 12-кратният шампион на България продължава в следващата предварителна фаза на турнира, а Балкани ще играе в квалификациите на Лигата на конференциите.

"Всички искахме да спечелим, за да отидем в следващия кръг – коментира след двубоя авторът на два от головете за Лудогрец в реванша Бърнард Текпетей. - Това е само началото обаче. У дома знаем как да печелим, но не сме приключили още. Трябва да играем нашия футбол и да си вярваме. Вярвах, че мога да вкарам и че можем да победим. Моите голове помогнаха за победата, но и приносът на останалите играчи не бе по-малък. Трябва да продължавам да работя и да помагам на отбора. Гледах първия мач и не бях щастлив от това, което се случи. Но анализирахме станалото и си казахме как трябва да играем и днес изглеждахме по различен начин. Не искам да говоря за бъдещето си. Има оферти към мен, но сега само искам да помогна на Лудогорец".