Старши треньорът на РБ Лайпциг - Марко Розе заяви, че голът на неговия тим срещу Реал Мадрид е бил редовен. Германският тим загуби домакинството си на "белия балет" с 0:1, но още във втората минута отменен гол за "червените бикове" предивзика много полемики.

"Крайният резултат е 0:1, но моят отбор се представи много смело. След почивката допуснахме този гол от Диас, на когото оставихме много пространство. След попадението имахме възможности да изравним, но не бяхме достатъчно ефективни", заяви Розе.

"Смятам, че голът не трябваше да бъде отменян. Не съм ядосан на съдията, не ми се говори за това, но той сгреши и всички го видяха. Решението не беше правилно. Сигуен съм, че ако отново види ситуацията на ВАР ще призна гола. Нямаше нито нарушение, нито засада. Това е гол. Никога няма да разберем защо го отмени", каза още Марко Розе пред журналистите.

"След като изиграем следващите си мачове в Бундеслигата, ще опитаме да направим всичко възможно в Мадрид", завърши старши треньорът на РБ Лайпциг.