Старши треньорът на Лацио - Маурицио Сари определи класирането на неговия тим за осминафиналите в Шампионска лига за истинско чудо. В сряда "орлите" гостуват на Атлетико Мадрид в последен мач от Група "Е". Испанците са лидери във временното класиране с 11 точки, докато Лацио е на второ място с точка по-малко, като утрешният мач ще бъде единствено за определяне на първия тим в крайното подреждане.

"Не знам дали сме се главозамаяли. Предстои ни мач на стадион, на който трудно се печели. Ние направихме чудо с класирането за елиминациите, сега трябва да направим всичко по силите си, за да спечелим групата", сподели бившият наставник на Ювентус и Челси.

"За съжаление, медиите в Рим създават очаквания, които са напълно неизпълними за нас. Повечето пъти не ме интересува какво пишете, играчите също. В Серия "А" спечелихме три мача и един равен и всички пишеха и говореха така, сякаш сме загубили и четирите мача. Като цяло съм доволен от сезона, но разбира се, има много неща, които са далеч от желаното. Очевидно, подходът ни означава, че тази година е нулева, така че крачка назад не е невъзможна", заяви Сари.