Треньорът на Арсенал Микел Артета коментира предстояшия двубой с нидерландския гранд ПСВ Айндховен в среща от груповата фаза на Шампионска лига.

"Наистина впечатляващо. Начинът, по който играят, постоянството и начинът, по който печелят футболни мачове. Когато погледнете какво са направили, какъв рекорд имат тук, ще трябва да сме наистина добри, за да ги победим", започна Артета.

"Не знам. По телевизията изглежда по-лесно. Нивото е наистина високо. Изискванията, които играта има в момента, са огромни, а също и конкуренцията. Аз съм много положително настроен към някои младоци, с които разполагаме в момента. Има нещо в тях. Когато работят по време на среща, очите им са отворени, има нещо свежо и ново. Изпитваш огромна симпатия към тях. Искам да им помогна да сбъднат тази мечта", каза наставникът на "артилеристите".

"Той се справя много добре. Преминава през наистина сериозна контузия, но лети на етапа, на който се намира в момента. Начинът, по който работи всеки ден, е много удовлетворяващ за гледане. Той ще ни липсва още дълго време. Първите няколко стъпки са от решаващо значение за количеството работа, която трябва да се извърши с коляното, за да се възстанови подвижността и силата", допълни още той по адрес на Юриен Тимбер.