Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, говори след победата на "белия балет" над Спортинг Брага. Италианецът успокои феновете на "кралския клуб", че звездата на тима Джуд Белингам няма физически проблеми и ще бъде на линия за предстоящото "Ел Класико" срещу Барселона.

"Белингам няма проблем. Теренът беше мек, но нищо сериозно. Той има малко дискомфорт, но е добре, просто е малко изморен като всички останали", сподели наставникът на Реал.

"Направихме добър двубой. Водихме тежка битка, ключов беше голът, който допуснахме, защото с попадението на Белингам мачът вървеше по план за нас и това промени динамиката на играта. Винисиус се завръща към най-добрата си форма. Отмениха попаднието му, направи две асистенции за Родриго и Белингам. Той направи разликата днес. Двамата с Джуд работят прекрасно заедно", каза Анчелоти.

След този мач е ясно какво искаме да направим. Да спечелим. Имаме време да се подготвим. Днес промених малко титулярния състав, защото някои имаха леки болежки. Алаба и Менди се завърнаха след контузии. Можеше да е рисковано, но смените се представиха много добре. Влизаме в следващия двубой в отлично настроение", допълни италианският специалист.