Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг, беше много разочарован от отпадането на неговия тим от европейските клубни турнири. Това се случи при поражението на тима от германския колос Байерн (Мюнхен).

"Не отпаднахме днес, това е ясно. Имахме някои добри мачове в турнира, но това не беше достатъчно. Днес смятам, че представянето ни бе много добро. Не заслужавахме да загубим, но точно това се случи. Стояхме стабилно в защита, имахме добра организация и пресирахме успешно. Изправихме се срещу силен отбор. Байерн, дори и когато не играе блестящо, може да реши даден мач с някое индивидуално действие на свой играч. За съжаление точно това и стана. Футболистите се раздадоха, имаше дух. Трябва да ги поздравя за това как работеха като отбор срещу силния състав на Байерн", започна Тен Хаг.

"Искам да бъдем по-постоянни в представянето си. Аз съм мениджърът и аз трябва да подобря отбора. Аз трябва да ги водя, но и играчите трябва да носят своята отговорност. Трябва да се справим заедно", допълни специалистът.