Последните отбори, които ще участват в груповата фаза на Шампионската лига този сезон, ще станат ясни тази вечер. Нидерландският ПСВ приема Глазгоу Рейнджърс в реванш в 22:00, след като преди седмица на стадион "Айброкс" двата тима направиха 2:2.

Тимът от Айндховен през миналата година на същата фаза имаше същото препятствие, но тогава шотландците спечелиха гостуването си и пратиха ПСВ в Лига Европа. В своето домакинство номер 200 в Европа, нидерландският тим ще иска този път той да продължи в най-авторитетната клубна надпревара.

В другите две срещи, които също стартират от 22:00 часа, белгийският Антверп гостува на гръцкия АЕК с минимален аванс от първата среща, а полският Раков, който започна участието си в квалификациите на Шампионската лига от първия предварителен кръг, трябва да навакса пасивът от 0:1 при гостуването си на датския Копенхаген.

След като 29 отбора вече се класираха за груповата фаза на Шампионската лига, последните 3, които ще са част от турнира този сезон ще станат ясни тази вечер, а утре в Монако ще бъде теглен жребият за груповата фаза на най-авторитетния клубен турнир.