Един от най-интригуващите двубои от реваншите на първия предварителен кръг на Шампионската лига се игра в Босна и Херцеговина. Месният тим Зрински, който е шампион на страната в последните два сезона, успя да преодолее арменския Урарту след голяма драма и много дузпи.

Босненците спечелиха първия двубой с 1:0, а още в 27-та минута на домакинството им срещу Урарту Неманя Билбия вкара още един гол за Зрински. Арменският гост обаче не се предаде и със 6 точни изстрела през второто полувреме, успя да обърне резултата.

В герой за Урарту се превърна Нарек Григорян, който вкара в 74-та минута, а в добавеното време на мача реализира дузпа и прати мача в продължения. В тях Зрински получи дузпа, която Кис превърна в гол, но арменците отново изравниха общия резултат чрез Максименко в края на първото продължение.

В последните 15 минути на срещата не паднаха нови голове и се стигна до дузпи. При тях Дамир Зломислич пропусна за домакините, но два фатални пропуска направиха за гостите Едуардо и Арман Газарян.

Така Зрински триумфира след 10-те изпълнения от бялата точка и ще играе във втория квалификационен кръг на Шампионската лига за първи път в своята история.