Старши треньорът на Олимпия Любляна - Жоао Енрикеш, говори преди мача с Лудогорец тази вечер. Португалският наставник на словенския шампион призна, че неговият тим е в ролята на аутсайдер, но въпреки това ще търсят позитивен резултат.

Лудогорец приема Олимпия в първи мач от сблъсъка им от втори предварителен кръг на Шампионска лига. Срещата в Разград започва в 21:45 часа в Разград.

"Предстои ни много труден мач. Лудогорец определено е фаворит. Уважаваме това, но вярваме и в своите способности. Ще търсим позитивен резултат, за да запазим шансове за класиране в следващия кръг пред нашите фенове. Играчите са готови за мача. Нашето желание е да стигнем възможно най-далеч в Европа, въпреки че съперникът разполага с много класа. Лудогорец е изиграл значително повече подобни срещи в последните години, имат повече европейски опит на най-високо ниво, което със сигурност е предимство. Наясно сме с нашата роля и очакване с нетърпение двубоя. Доста е топло, но това е нормално за тази част от лятото. Имаме няколко бразилци и португалци в състава, които са свикнали повече с такива температури. Теренът е в чудесно състояние. Очаквам истинска футболна атмосфера и два отбора, които търсят победата", заяви Енрикеш.

"Всичко може да се случи. Това е футбола и неговата магия. Всеки може да победи всеки, разбира се, но трябва да вярваш в успеха. Затова  сме тук. Уважаваме съперника, който вече е постигнал страхотни резултати в Европа срещу много сериозни противници, но ще се борим здраво до края. Добър резултат е само победата. Не приемам равенство или загуба. Затова излизаме за победа, ще дадем най-доброто от себе си и в края ще видим дали ще имаме успех. Една от целите ни е класиране в групите на Лигата на конференциите, която ще изпълним, ако елиминираме Лудогорец. Срещу Валмиера ни се получи и сега ще опитаме отново", заяви специалистът.