Томас Тухел, треньор на германския гранд Байерн (Мюнхен), беше доволен от успеха над английския Манчесътр Юнайтед в първа среща и за двата отбора в тазгодишното издание на Шампионска лига. Въпреки това наставникът на "баварците" не остана очарован от играта на своите футболисти.

“Получи се малко парадоксална ситуация. Играхме по-добре през второто полувреме, отколкото през първото. След почивката обаче вкарахме два гола, а допуснахме три. Въпреки всичко, крайният резултат ще се отрази положително на увереността ни, но трябва да работим още доста", коментира Тухел.

“Във всеки мач сме голяма заплаха за съперниците, създаваме много положения. В началото имахме късмет, че не се оказахме догонващи. Двата бързи гола ни помогнаха да заиграем със самочувствие. Не съм доволен на 100% от играта, но във всеки момент, в който имахме трудности, реагирахме чудесно", обясни наставникът на баварците.

“Всяка победа в Шмапионската лига е значима, особено срещу Манчестър Юнайтед. Хари Кейн имаше по-различна роля днес. Той освобождаваше пространства и понякога отиваше на фалнговете. Мусиала? Дрибълът му е феноменален. Следващата крачка в развитието му е да се научи понякога да взима простите решения", каза още Тухел.