Треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике гледа позитивно преди утрешното гостуване на Борусия Дортмунд. Специалистът говори пред медиите преди срещата между двата отбора от Група "F" на Шампионска лига.

Нещата са същите, както винаги в Шампионската лига. Трябва да останем положителни и да не се поддаваме на напрежението. Трябва да сме позитивни, да следваме плана си, защото изходът от тази трудна група зависи от нас.

Все още можем да завършим и първи. Ако приемем нещата негативно, тогава можем да си създадем проблеми. Можем да спечелим този двубой и ще го направим. Големите клубове играят големи мачове всеки месец.

Във всяка от досегашните срещи разликите бяха малки и можехме да спечелим всяка от тях, както можехме и да го загубим. Борусия вече се класира напред, но не са сигурни за първото си място, така че ние можем да го направим.

Всичко зависи от нас. Имахме някои проблеми, особено далеч от дома, но няма да променим начина си на игра и желанието си за победа. Срещу нас ще се изправи добър отбор и няма да е лесно", каза Енрике.