Старши треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, говори пред медиите преди утрешното домакинство на Пари Сен Жермен в Шампионска лига. "Жълтата стена" е домакин на френския шампион в сряда от от 22:00 часа в последен мач от Група "F".

Германският вицешампион вече си осигури участие на осминафиналите, като при равен утре Дортмунд ще си гарантира и първото място в крайното класиране.

"Ще играем срещу Пари Сен Жермен пред 81 000 души. Каква друга мотивация ни трябва за утрешния мач? Познаваме качествата им, но видяхме и техните проблеми в защита при гостуванията. Ако сме смели и покажем достатъчно интензивна игра, можем да затрудним всеки противник“, заяви Терзич на пресконференцията преди мача.

"Те са наясно, че се нуждаят от победата, за да си осигурят място в следващия етап, но са наясно също, че и ние ще гоним трите точки", добави Терзич.

Германският специалист обяви, че Емре Джан е наказа, а Томас Мюние не може да играе в Шампионска лига. Себастиан Халер се завръща в групата за мача, докато Мариус Уолф и Марсел Забицер ще бъдат под въпрос до последно.