Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, даде пресконференция преди утрешния двубой срещу Олимпия Любляна. Шампионите на България се изправят срещу първенеца на Словения в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Срещата ще се проведе в сряда от 21:45 часа в Разград.

"Условията за игра са еднакви и за двата отбора. Надяваме се, че утре ще е малко по-прохладно. Имаме сериозен съперник пред нас, но ние искаме да се представим достойно и да вземе добър резултат преди реванша", заяви Петев.

"Надявам се, че сме си взели поука от загубата в Косово. Такива неща се случват на всеки отбор, но хубавото е, че в последните два мача показахме, че сме напипали верния ритъм. Вярвам във всички момчета, които ще вземат участие, че ще се представят на ниво. Истината е, че играхме срамно в първия мач с Балкани. Трябва да си казваме истината и това да ни е обеца на ухото и да знаем, че когато не подхождаме концентрирано, такива неща са възможни“, продължи наставника на "орлите".

"Изгледах доста мачове на Олимпия. Имат нов треньор от месец и половина. Имат много добри играчи, но важно е ние по какъв начин ще им позволим да разгърнат своя потенциал. Всичко си зависи от нас. Когато изживееш тежки моменти, трябва да си вземеш поука. Това вече е зад нас. Изиграхме два добри мача, с енергия и смятам, че момчетата ще се представят на ниво“, добави Петев, който коментира и темата с предстоящия трансфер на Ноа Сонко Сундберг.

"Когато стане всичко факт със Сундберг, вие първи ще разберете. Важен е мачът утре. Всеки може да говори каквото си иска и има пълното право. Знаете как се случват при нас нещата – когато има нещо конкретно, ще узнаете. Дуа е готов да играе с Олимпия. Напълно е възможно да има изходящи трансфери. Периодът свършва след месец и половина, така че всичко може да се случи“, каза още треньорът.