Кирил Десподов, който е капитан на Лудогорец, беше категоричен, че загубата от косовския Балкани в квалификациите на Шампионска лига за сезон 2023/24, е напълно заслужена.

"Балкани е изключително добре организиран отбор, който играе добре тактически и пресира. Оставихме ги те да са водещите, да разиграват. Не успяхме да отговорим на агресията на Балкани. Мисля, че заслужено не вкарахме гол, тъй като имахме една ситуация за гол – тази на Доминик Янков“, започна Кирил Десподов.

"Добре излизаха да ни пресират. Няма да анализирам Балкани, но ние не успяхме да приложим това, което сме тренирали в мача. Днес заслужено загубихме“, категоричен беше капитанът на "орлите".

"Всички, които са били на терена имат класата и характера да играят в Лудогорец, така че не трябва да се взимаме в предвид факта, че сме имали контузени. Лошият и бавен терен ни бе проблем, но това не е оправдание. Нямаме право на оправдание.

В моята глава варианта отпадане го няма. Трябва да направим всичко възможно, за да победим вкъщи. 2:0 от коварен резултат, но мисля, че имаме характера и остава да си повярваме“, категоричен беше накрая Десподов.