Спортният директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори преди заминаването на разградчани за Словения. Утре шампионите на България гостуват на Олимпия Любляна в мач-реванш от втори предварителен кръг на Шампионска лига, а срещата на ст. "Стожице" е от 21:00 часа българско време. Първият мач завърши 1:1.

"Заслужавахме да спечелим първия мач в Разград, но не успяхме да вкараме ситуациите, които имахме. В Любляна ни очаква съвсем различен мач. Както винаги вярвам, че можем да ги отстраним. Трябва да се борим от първата до последната минута. Лудогорец никога не е излизал да се защитава. Ако играем агресивно от първата минута, ще ги отстраним", заяви бившият защитник на разградчани.

"Те са домакини, ще имат подкрепа от феновете и ще излязат по-атакуващо. Срещу Балкани ни помогнаха много феновете, момчетата играха на “Олимпико" и в Севиля пред 50 000 души на трибуните - не трябва да са под напрежение. Дуа бе опериран днес в Португалия и ще отсъства поне два месеца. Няма значение кой почва мачът, всеки трябва да дава всичко от себе си", каза шефът на "орлите".