Диего Симеоне, наставник на испанския гранд Атлетико Мадрид, коментира предстоящия реванш с италианския Интер в осминафиналите на Шампионска лига.

Първият двубой завърши с успех с 1:0 за "росонерите" в Милано.

"Вярвам в моя отбор, в моите играчи, знам, че утре те ще изиграят страхотен мач. Имам много ясни идеи, разбирам всичко, което не се случва. До мача с Атлетик Билбао у дома правехме страхотен сезон, бяхме на полуфинал за Купата, преминахме в Шампионската лига и загубихме с 0:1 срещу най-добрия в Европа по това време. Сега имаме възможността да си отмъстим. В последните 20 дни, в които имахме 4-5 мача, отборът не поддържа нивото, което имаше, футболът не прощава, когато сгрешиш, губиш. Надяваме се да израснем от пораженията“, заяви аржентинецът.

"Прекарах лошо събота вечерта, в неделя пак изгря слънце. Направих го, знаейки с какво разполагам, вярвайки на моите играчи, знаейки какво ще направим, за да се изправим срещу велик съперник. И ние ще го направим добре“, добави още Симеоне.

"Винаги, като момче, той е бил изключителен играч. Той го показа в Аржентина, а сега в Интер. Намери мястото си сред най-добрите в Европа. Неговият стил се подобрява от начина, по който този треньор го вижда“, коментира аржентинецът своя сънародник Лаутаро Мартинес.

"Мисля, че когато вземете предвид мачовете от миналото, нищо не е сигурно. Утрешният резултат е решаващ, изправяйки се срещу отбор, който е сред най-добрите в Европа, но ние също имаме страхотен отбор. Вярвам много на играчите си, ще изиграем страхотен мач“, добави Симеоне.