Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе критичен към представянето на футболистите си след равенството срещу Олимпия.

Лудогорец и Олимпия (Любляна) завършиха в Разград наравно 1:1 в първи мач от втория предварителен кръг на Шампионска лига.

След двубоя треньорът на отбора от Разград каза, че играчите му са се представнили под нивото си, като са направили прекалено много грешки. Ивайло Петев изтъкна, че освен гола, отборът на Олимпия така и не е успял да стигне до друго опасно положение пред вратата на Лудогорец.

"Прекаленото много пропуски ни попречиха да стигне до победата – заяви Ивайло Петев. - Изключително голям брак първите 20 минути. Въпреки това, имахме три-четири 100-процентови положения, които не успяхме да реализираме. Остава отворен вторият мач. Много грешки и неточни подавания. На моменти бяхме хаотични. Създадохме достатъчно ситуации да отбележим повече от един гол, но за съжаление не успяхме“.

Треньорът на Лудогорец допълни, че очаква от играчите си по-голяма комбинативност и да реализират повече от създадените ситуации.

"Когато преценим, че Сонко Сундберг е готов за игра, ще играе", заяви Петев, отговарляйки на въпрос кога може дза се очаква включването в игра на най-новото попълнение на отбора.