Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне сподели очакванията си преди мача на тима срещу Лацио от Група "Е" на Шампионската лига.

"Ние вървим според това, за което вярваме, че е най-добро за всеки мач. Всяка среща носи голяма отговорност и винаги се стремим да излизаме с момчетата, с които вярваме, че можем да се справим много добре.

Миналият сезон, особено в началото, беше най-сложният за тези 12 години, откакто съм в клуба. Може да се случи екипът да не е намерил пътя, който винаги е търсил. Дойде паузата за Световното първенство, възстановихме капацитета си и играхме като отбор и с добрите резултати, които винаги помагат и дават увереност, израснахме в края на миналия сезон. Трябва да продължим тази динамика на добра енергия и преди всичко добра игра.

Алваро Мората има абсолютно нулево влияние от мен. Всичко е негова работа. Всичко е спортен растеж. Той вероятно е в един от най-добрите си моменти. Особено за игра. Той изигра няколко мача без да отбележи и аз му казах, че това няма значение, защото той е добре и когато си добре, хубавите неща се случват естествено. Всичко това е работа и израстване на Алваро.

И двата отбора продължават към следващия кръг, така че съм щастлив. Лацио расте и това е клуб, който много обичам, това е нещо, което никога няма да забравя. Това е отбор, който много обичам“, каза Симеоне.