Маурицио Сари, треньор на италианския гранд Лацио, коментира предстоящия мач с Атлетико (Мадрид) от груповата фаза Шампионска лига. 

Срещата е утре в 22:00 часа на стадион "Олимпико" в Рим.

"Очаквам един тим, който да продължи да се развива и без пропуските, които до момента ни попречиха за резултатите, които искахме", каза Сари на пресконференцията преди двубоя.

"Повече от всичко, отношението и ключовите моменти са решителни на терена. Не бяхме достатъчно активни в противниковото наказателно поле и прекалено невнимателни в нашето. Допуснахме голове в някои леки ситуации", добави наставникът на Лацио относно старта на сезона за "лациалите" в италианската Серия "А".

"Шампионската лига е различен турнир. Това е най-важното клубно състезание в света. Би трябвало да бъде чест да играеш в него и да се бориш за всяка топка. Срещу големите отбори винаги има рискове, но и възможности. Не знам дали сега е най-добрият момент да срещнем Атлетико Мадрид, но трябва да се стремим към добър резултат. Концентрирани сме върху предстоящия сблъсък и ще търсим позитивен резултат", добави наставникът на Лацио.