Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау бе видимо въодушевен от изразителното 4:1 над ПСЖ в група "F" на Шампионска лига снощи. 45-годишният наставник е изумен от възпитаниците си и каза, че не е очаквал те да бъдат толкова резултни. 

"Невероятна вечер за нас, толкова много истории, за които да говорим след този мач. Радвам се за клуба и привържениците. Това, което ни дадоха тази вечер, бе невероятно. ПСЖ са толкова добър отбор, че трябваше да се защитаваме наистина добре и духът ни беше брилянтен. Създадохме положителните неща през първото полувреме с агресивната преса, която е наша отличителна черта. Толкова съм доволен от играчите за това, което направиха и това, което ми дадоха. Това беше просто една наистина добра нощ. Радвам се за целия футболен клуб. Привържениците бяха толкова обединени зад нас. Много съм доволен", призна Хау.

"Бе труден мач тактически. Два много добри отбора се изправиха един срещу друг. Трябваше да се опитаме да ги дисбалансираме и да им затрудним изграждането на атаките от защитата. Публиката ни помогна да го направим. Изправихме се срещу елитни играчи, но за мен това е най-добрият начин, особено тук, да постигнем успех. Играчите заслужават признание за това как се представиха днес", допълни специалистът.

"Надявах се, че можем да направим това, което бяхме тренирали. Играта бе равностойна. Те имаха ситуации, в които ни нараниха и ние имахме ситуации, в които ги наранихме. Вкарахме головете си в добри моменти. Възхитен съм от играчите, които отбелязаха. Не очаквах да вкараме 4 гола, но съм много щастлив от това. Това е наистина специална вечер“, завърши той.