Отборът на Лудогорец се прибра в България, след като загуби от Олимпия Любляна в Словения и отпадна от Шампионската лига във втория предварителен кръг.

Капитанът на тима Кирил Десподов, който пропусна решаваща дузпа в добавеното време на срещата, сподели, че се е извинил на съотборниците му.

"Това сигурно няма да ми е първата или последната пропусната дузпа. На тренировката преди мача бих три дузпи в другия ъгъл. Направих го, ако случайно някой гледа, да не се разбира къде ще бия, ако дадат дузпа по време на срещата", разкри футболистът.

Кирил Десподов допълни още, че е намислил предварително къде ще отправи топката при наказателния удар.

"Все пак и вратарят на Олимпия направи добро спасяване. Не ни остава нищо друго, освен да продължим напред", каза още националът на България.

Той подчерта още, че тимът на Лудогорец е имал достатъчно ситуации за гол и в първата среща, от които тимът не се е възползвал.

"Ако ни вървеше в Разград първия мач, резултатът щеше да е 3:1. Нямаше да е 1:1. Не трябва да омаловажаваме нашия труд. Изпуснахме и ние ситуации. Преди да ни победят с 2:1 Спас удари гредата. Винаги го има късметът", сподели още Кирил Десподов.