Карло Анчелоти, треньор на испанския гранд Реал Мадрид, коментира предстоящия мач на "кралския клуб" в Шампионска лига срещу португалския Брага.

Испанският гранд гостува утре в 22:00 часа българско време.

"Утрешният ден е чудесна възможност да се доближим до осминафиналите. Брага играе добър футбол, обича да владее топката и да атакува. Те обичат да доминират. Ние трябва да се защитаваме добре, това ще бъде ключово и оттам да се възползваме от индивидуалните качества, които имаме, а те са много“, започна Анчелоти.

"По навик се доверявам на съдиите. Понякога малко повече, понякога по-малко. Знаете какво е свободата на словото и всеки може да се изразява както иска. Аз се съсредоточавам върху своята работа. Понякога сме били ощетявани, но нямам свободата на словото да говоря за съдиите. Ако кажа това, което мисля, ще ме накажат. Искам да работя, да се наслаждавам на мачовете“, продължи той.

"Има много разлики между съдийството, които трябва да се отбележат. Испански съдия, който свири в Испания, живее в Испания. Английският съдия, който утре свири в Португалия например, ще се прибере в сряда и това, което ще кажат в Португалия, няма да има голямо значение за него. Мисля, че съдийството в Европа има много различен натиск.

Не мисля за ротация утре, но това не означава, че в събота ще играят същите играчи (Ел Класико). Ще трябва да видим контузиите, умората, завръщането на Начо… Има време да помислим за събота“, завърши Карло Анчелоти.