Националният селекционер на България - Илиан Илиев, говори след завръщането на отбора ни от Баку. България изигра две контроли в Азербайджан - равенство с домакините и победа над Танзания.

"Мисля, че за първи път се събрахме в повече време и по-спокойна обстановка. Направихме една сериозна тренировка, мач, възстановяване и подготовка за следващия. Имаше не лоши неща, но и неща, които да се оправят“, каза Илиев.

"В ситуацията, в която ни е футбола, трябва да поощряваме и малкото добри неща. Във вчерашния мач имаше огромно желание от всички, добри моменти, но и не толкова добри. Добрите моменти трябва да бъдат повече. Трябва да работим върху самочувствието и контрола на топката. Вчера, когато играхме с висока преса имаше малко разделяне на линиите. Това голямо желание да пресираме, трябва да го изтъкнем като позитив. В мачовете, които ни предстоят в Лигата на нациите, ще има моменти, в които ще търсим головете и ще пресираме високо, за да спечелим групата“, каза още наставника на Черно море.