Полузащитникът на Левски Андриан Краев, който е част от националния отбор на България за предстоящите срещи с Иран и Черна гора, коментира преди първата тренировка на тима, че представителният ни тим е способен да спечели приятелската среща в Пловдив срещу "персите" и след това евроквалификацията с Черна гора като гост.

"Обстановката е добра, още не сме тренирали, но всичко е окей. Горе-долу се познаваме доста добре всички. Очакваме да играем добре, да се развиваме, да трупаме опит, да се обиграване", коментира Краев.

Футболистът на Левски сравни ситуацията в националния отбор с тази в клубния си тим.

"Мисля, че са добри мачове, да трупаме опит, да се стиковаме. Това е доста важно. Това ми помага и в Левски, защото се познаваме отдавна там всички. В националния отбор това ще ни бута напред - че сме млади, ще се сплотим и стиковаме", каза още Андриан Краев.

Футболистът на Левски добави още, че се надява на голяма подкрепа от привържениците и че иска националният ни отбор да покаже добра игра и резултати. По думите му селекцията на Българие е способна да победи Черна гора в изключително важната европейска квалификация.

"Черна Гора има класни футболисти. Не мисля, че са повече от нас обаче. Не мисля, че заслужавахме да загубим предния мач, имаме всички шансове да ги победим там", категоричен беше Андриан Краев.