Президентът на Българския футболен съюз - Георги Иванов, даде положителна оценка за представянето на националния отбор под ръководството на Илиан Илиев. По-рано днес България завърши наравно 1:1 в контрола със Словения в Любляна.

Трябва да сме доволни, че видяхме едни мотивирани футболисти в края на сезона. Дадоха всичко от себе си, но все пак това не трябва да ни кара да се възгордяваме, защото това бяха контролни срещи. Резултатите най-добре говорят за един треньор, така че оценката за Илиан Илиев е положителна. Отборът е спокоен, балансиран, играе със самочувствие и желание", каза Иванов.

Бившият нападател на Левски говори и за лицензирането на клубовете в България.

"Клубовете трябва да се подготвят, защото ще бъдем безкомпромисни. Ние трябва да защитим здравето и живота на хората. Едно е да играеш на стадион като днешния, друго е на някой, където е разруха. В съдийската комисия, а и в други ще бъдат променени. Има доста промени и в структурите на БФС. Очаквам да стабилизираме нещата и да работим така, че да стигнем поне до Европейското. Ако искаме да се развиваме и да бъдем футболна сила трябва и държавата да помогне с инфраструктурата, защото тя е в окаяно състояние. Видяхме какви стадиони има в Букурещ. Само там са четири нови изградени", заяви още Иванов.