Националният отбор на България ще проведе официалната си тренировка преди европейската квалификация срещу Унгария на 15 ноември от 17:30 ч. в Национална футболна база "Бояна“, като първите 15 минути ще са отворени за представителите на медиите, съобщават от Българския футболен съюз.

"Преди това – от 17:00 ч., селекционерът на "лъвовете“ Илиан Илиев ще даде пресконфренция, която ще се проведе в Амфитеатралната зала на НФБ "Бояна“ и на която ще бъдат допускани само акредитирани за двубоя журналисти при представяне на валидна журналистическа карта.

В 19:00 ч. унгарският тим ще се запознае с условията на терена на ст. "Васил Левски“, а в 19:30 ч. в зала "Родина“ на националния стадион ще се състои официалната пресконференция на гостуващия тим.

На 18 ноември от 14:30 ч. местно време на градски стадион "Дубочица“ в Лесковац българският селекционер Илиан Илиев ще даде пресконференция за представителите на медиите преди двубоя със Сърбия. От 15:00 ч. пък ще стартира официалната тренировка на "лъвовете“, която ще е отворена за журналисти през първите 15 минути", гласи още съобщението на БФС.