Себераздаване, да сме много агресивни в дефанзивен план момчетата направиха максимума. Заслужават поздравления. Това заяви селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев след равенството с Румъния в Букурещ.

Националните тимове на Румъния и България завършиха наравно 0:0 в контролен мач, който се изигра на стадион "Стяуа“ в Букурещ.

"Имаме доста резерви в прехода и използването на празните пространства – добави специалистът. - Преходът в атака можеше да е по-добър, но да не бързаме. В края на сезона момчетата направиха голямо себераздаване.

Християн игра срещу един от най-добрите играчи на Румъния - Ман, а и тези, които го подсигуряваха, се справиха. Тези в предни позиции също помогнаха много за резултата, макар че имахме много резерви в прехода и трябваше да използваме по-добре празните пространства. Пресираме високо и трябва да използваме по-добре празните пространства.

Това, че не загубихме, е добре, но важното е, че момчетата се вложиха след целия сезон. Някои имаха успешни сезони, други - не толкова, но важното е, че дойдоха тук".