Само няколко часа, след като стана ясно, че националният отбор ще играе срещу Унгария пред празните трибуни на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, фенове обявиха грандиозен протест. Той ще се състои един час след началото на въпросния двубой, който е на 16 ноември от 19,00 часа.

Анонс за протеста бе отправен във Фейсбук страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов". Plovdiv24.bg публикува съобщението без редакторска намеса:

Приятели, БФС погази най-върховното ни право, правото на протест и свободно изказване на мнение Затова:

Призоваваме всички агитки от Ботев, Локо, Левски, ЦСКА, Берое, не организирани фенове, от Пловдив и страната, на ОБЕДИНЕН протест пред ст. "Христо Ботев" в Пловдив, в 20 часа, в деня на мача срещу Унгария.

Протестът е мирен, с цел изказване на мнението на цялата футболна общественост, за 18-те години разруха, затова призоваваме за спазване на реда и да подготвите транспаранти и послания с ясните ни искания:

18 години стигат! Оставка на Боби Михайлов и БФС!

Искаме спешно провеждане на нов честен Конгрес!

Ние в демокрация или в Северна Корея живеем? Докога си мислят, че ще бягат по този начин? Това ли е свободата на словото в България? Страх тресе кочината в Бояна!

Народе!?