Националният селекционер на Азербайджан - Ариф Асадов, говори на официална пресконференция преди утрешната контрола срещу България в Баку. Мачът в понеделник ще се проведе на ст. "Тофик Бахрамов" от 18:00 часа българско време.

"Утре ни очаква много сериозен противник. Мисля, че ще бъде интересна игра. Бих казал, че националният отбор на България по сила е като нашите съперници в Лигата на Нациите", заяви Асадов, визирайки Швеция, Словакия и Естония.

"Ще направим няколко промени в състава, а също така и в плана за мача. Атмосферата в отбора е добра. Анализирахме съперника. Разбира се, това ще бъде съвсем различен мач, ако трябва да се сравнява с този с Монголия. Ние ще играем по съвсем различна тактическа схема, но ще се постараем да покажем най-доброто от себе си. Опитах се да предам на играчите моята философия за футбола по време на лагера", каза още временният наставник на Азербайджан.

"Утре на вратата ще бъде Шахрудин Магомедалиев. В първия мач видяхме Ръза Джафарли. Но утре ни чака съперник от друго ниво. Ръза усети атмосферата в отбора", добави той.

Накрая журналистите го попитаха как се чувства, ако това е неговият последен мач.

"Изобщо не мисля дали е моята последна възможност или не. Върша си работата. Искам да постигна добри резултати. Гордея се, че представлявам местните треньори и искам да покажа, че ние не сме слаби. До момента знаете, селекционерите са чужденци предимно", завърши изказването си Асадов.