Драган Стойкович, национален селекционер на Сърбия, коментира наставника на България Младен Кръстаич. "Пикси" коментира и очакванията си от евроквалификацията между България и Сърбия, която ще се проведе на 20-и юни (вторник) от 21:45 часа на стадион "Хювефарма арена" в Разград.

“Той ми е приятел от дълго време, много го ценя и обичам. Той е честен човек. Рядко се срещат такива във футбола, но има изключения и той е такъв.

"Пикси" коментира и очакванията си от евроквалификацията между България и Сърбия, която ще се проведе на 20-и юни (вторник) от 21:45 часа на стадион "Хювефарма арена" в Разград.

"България започна с две поражения и ситуацията не е лесна. Вярвам, че ще направят всичко, за да спечелят, защото това може да е последният им влак, но при всички положения се радвам, че ще се видим дори и като съперници.

Това не променя отношенията между нас. Познава много добре отбора и нашите играчи. Колко ще му помогне, не знам. За мен е важно да знам в каква формация ще играят, кои играчи ще са. Ще направим добър анализ. Трябва да се фокусираме максимално върху себе си. Вярвам, че ние сме тези, които можем да стигнем до победата с качествена игра", заяви Пикси Стойкович.

В група "G" на квалификациите за Евро 2024 води отборът на Сърбия с 6 точки от 2 мача. Втори са Унгария с 3 точки от 1 мач. На трето място е Черна гора с 3 точки от 2 мача, а България и Литва нямат спечелена точка до момента.