Техническият директор на Българския футболен съюз - Георги Иванов, говори след равенството 2:2 срещу Унгария в предпоследната европейска квалификация.

Основна тема бе националният протест на българските фенове, който се проведе около Националния стадион "Васил Левски".

Бившият нападател на Левски отрече БФС да има вина за случилото се преди и по време на срещата.

"Съжаляваме за всичко това, което се случи. Не можем да се зарадваме на мача. Това, което се случи, беше нещо, което няма нищо общо с футбола. Трябва да разберем, че неслучайно СДВР и УЕФА дадоха препоръка да се играе извън София. Хората бяха прави да се измести мача“, каза Георги Иванов.

"Ръководството на БФС го избират президенти на клубовете. За да са толкова агресивни феновете, трябва да има причина. Организаторите на протеста трябва да кажат защо е толкова агресивен протестът. Смятате ли, че мачът щеше да премине по нормален начин, ако тези фенове бяха на стадиона. Не мога да отговарям за ръководството. От две години работя за футбола“, добави той.

"Не мога да отговарям от името на ръководството. Президентите на клубовете избират президента на БФС, феновете избират кметове и министър-председателя. За последната седмица говорим само за неща извън футбола. Питайте организаторите на протеста защо така се случи“, каза още Гонзо.