Фенклубът на Локомотив Пловдив използва официалната си страница във Фейсбук, за да изрази гневна позиция срещу ръководството на Българския футболен съюз. Повод за реакцията е преместването на мача България - Унгария на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, но пред празни трибуни.

"Фокус" публикува без редакторска намеса изявлението на "черно-белите" привърженици:

Когато ръководителите на футбола в една държава започнат да бягат и да се крият от привържениците, значи е време да си отидат по живо, по здраво. Докато могат!

Срамът, който настоящото ръководство на БФС лепна на България, не може да бъде измит дори и с отлични игри. БФС се скри удобно зад наредбите на УЕФА и се позова на някакъв имагинерен риск, който съществува само в съзнанието на гузния – защото знае, че има за какво да го гонят. Защото ръководството на БФС има престъпна вина за състоянието на българския футбол.

И все по-често започва да се държи като диктатор, като налага санкции за неправилно дишане. Очевадно е, че в централата на българския футбол необратимо са загубили връзката с реалността, за да прибегнат до последния си ход и да оставят многострадалния български национален отбор без единствената подкрепа, която би могъл да получи – тази от трибуните!

Момчетата, които ще облекат националния екип, ще бъдат без своята подкрепа, щото да не бъде нарушено спокойствието на Борислав Михайлов и компания, докато вдигат наздравици върху ковчега на българския футбол, а вината е удобно приписана на всички онези привърженици, които макар и малко, все още продължават да са по стадионите – в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, във всяко кътче, където футболът не спира да събужда емоция и страст.

БФС направи немислимото – обедини привържениците от различните клубове! Със своята глупост и инат, дебилизъм и салфетки, БФС закова последния пирон в собствения си ковчег, но отвътре!

БФС СА ПАЛАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!

ОСТАВКА!!!