Бившият капитан на българския национален отбор, Селтик и Астън Вила - Стилиян Петров, коментира заплитащия се казус с местоположението на предстоящата европейска квалификация между България и Унгария.

Петров, който е част от екипа на Димитръ Бербатов в борбата му за президентското място в Българския футболен съюз, отново не спести критиките си към управниците на БФС, които сътвориха сериозен скандал с искането си да преместят първия мач на Илиан Илиев като национален селекционер в Пловдив при закрити врата.

Ето какво написа Петров в своя профил във Facebook:

"Сега, друг виновник за недъзите и некомпететността на БФТуристическа агенция.

Клубовете виновни, че не се развиват.Треньорите виновни, че нямат знания. Държавата виновна, че не помага. Съдиите виновни, че не могат. Зоналните виновни, че само работят за конгреси. Димитър виновен, че показва всичките им кусури и къде се намира българският футбол. Феновете виновни, че търсят отговорност. Илиян Филипов виновен, че спазва законите и не го интересуват игрите и неподготвените ръководители. Община Пловдив виновни, че БФТуристическа агенция отново иска да ръководи процесите задкулисно и по неправилния начин. Много извинения и упреци към всички хора, показващи истинските недъзи на тези отличници. БФС виновни? НИКОГА! Футболът е за феновете - без фенове няма футбол! Оставка! Върнете футбола на истинските хора", написа Петров.