Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов си пожела след равенството със Сърбия 2:2 и у нас да види заря на стадион след класиране на голям форум (домакините отпразнуваха класирането на ЕВРО 2024 с фойерверки).

"Дай Боже, да си го пожелаем. Дай Боже да имаме късмет и ние и ние да видим заря на стадиона в България, след като сме се класирали на Световно или Европейско", заяви той.

"Определено мисля, че реагирахме по по-добър начин отколкото първото полувреме. Успяхме да овладеем емоциите си, започнахме да търсим пространствата и нещата се получиха. За съжаление, мисля, че поне в един от двата мача можехме да излезем с трите точки", категоричен беше играчът на гръцкия ПАОК (Солун).

"Този въпрос трябва да го зададате към треньора. Той трябва да анализира как допускаме и къде трябва да подобрим", заяви той на въпрос дали статичните положения, от които тимът допуска доста голове е слабостта на отбора.

"Говорихме достатъчно след мача с Унгария. Няма какво повече да отправя като послание. Доста се изписа, доста се говори. Всеки има право да коментира и да изразява мнение. Аз казах и след първия мач, че ние искаме феновете да идват да ни подкрепят", завърши Десподов.