Георги Русев, който е един от голмайсторите за България при равенството със Сърбия в последен квалификационен мач и за двата отбора за класиране на ЕВРО 2024, което ще се проведе догодина в Германия, заяви, че тимът ни няма от какво да се срамува, а да гради напред.

"Първо искам да поздравя и да благодаря на моите съотборници, на треньорския щаб, който в пореден лагер ми гласува доверие. Това е дебютното ми попадение и съм изключително горд. Радвам се, че успях да вкарам, защото в тези квалификации няколко пропъска и това му тежеше“, започна Русев.

"Смея да твърдя, че второто полувреме бе по-добро за нашия отбор. По-добре излизахме от пресата на сръбския отбор. Ако бяхме една идея по-спокойни, можеше да вкараме и трети гол“, добави той.

"От този мач трябва да градим напред и няма от какво да се срамуваме. Тези два мача трябва да ни дават самочувствие, но това не значи нищо, защото в крайна сметка не победихме.

Най-голямото самочувствие идва, когато играеш в Европа, а не в България. Истината е в големите европейски отбори, както е в сръбския национален отбор. Виждате къде играят техните футболисти“, категоричен беше Русев.