Не знаехме какво става извън стадион, защото бяхме концентрирани изцяло върху мача.

Това коментира вратарят на националния отбор по футбол на България Даниел Наумов след равенството с Унгария.

България и Унгария завършиха наравно 2:2 в квалификация за Европейското първенство в Германия през 2024 година. Двубоят се изигра на празния стадион "Васил Левски“.

Преди, по време и след мача в центъра на столицата се стигна до сблъсъци между фенове, събрали се на протест срещу ръководството на БФС и полиция. Има пострадали и арестувани.

"Мачът бе важен откъм амбиции за класиране няма какво да говорим, защото отдавна загубихме тези шансове – коментира още Наумов след мача. - Беше важно за отбора да постигнем добър резултат. И той в момента е добър, но с оглед развитието на мача една победа, което щеше да бъде и първа победа в квалификациите, щеше да е по-добре. И то срещу изключително силен отбор. Но ни изравниха в последната минута. Все пак можем да се поздравим за добрата игра, най-вече защото поиграхме доста време с човек по-малко. И въпреки това продължихме да се държим добре на терена".

Попитан дали в отбора са запазили концентрация предвид обстоятелствата – къде ще играе срещата, дали ще има публика или не, Наумов отвърна: "Ние не сме обръщали внимание на тази тема. Ние си чакахме мача, където и да се играе. За момента не мога да коментирам какви са разликите между Илиан Илиев и предишните треньори. Ще видим в бъдеще".