Националният селекционер Илиан Илиев говори след дебюта си начело на българския национален отбор. България завърши 2:2 в домакинството си на Унгария и по този начин спечели третата си точка.

"Не знаем какво се е случило около стадиона, защото се подготвяхме за мача. И в момента не знам какво е станало. Със сигурност футболистите имат най-малка вина за това, което е станало навън. Знаехме, че ще има протести, но нищо друго не сме коментирали", заяви Илиев.

"Изиграхме мача с повече с битка, мъжество и себераздване. Всички неща, които се случиха на отбора, след първите 20 минути показахме характер. Трябва да подобряваме играта си с топката. В трудните моменти бяхме с човек по-малко, но успяхме да издържим с мъжество и харакер. Поздравям играчите за мача срещу труден съперник. С малко повече късмет можехме и да спечелим. Като цяло резултата е реален. Когато си с човек по-малко, това винаги се отразява. Видя се класата на Собослай, който водеше играта на Унгария", добави новия ни национален селекционер.