Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разкри как върви възстановяването му след катастрофата на националния тим в Грузия. Халфът е извън игра от доста време и в момента тренира във фитнеса, но не знае кога ще се завърне в игра.

"Вече горе-долу се връщам към живота. Не мога да излизам на слънце, когато е много топло. Възстановяването върви добре, тренирам във фитнеса. Правя леко бягане между 10-15 минути. Кога ще започна с отбора, не мога да кажа. Зависи как върви възстановяването и как се чувствам аз“, заяви Тодор Неделев в предаването "Арена Спорт“ по БНТ.

"Кааха ми, че много хора са се обединили от цялата страна, от всички отбори и фенове. Благодарен съм на всички, които ми пожелаха да се възстановя по най-бързия начин и да се върна, защото желаят да гледат играта ми. Надявам се народът да е обединен, но да не се случват лоши неща. Да е обединен позитивно“, допълни звездата на Ботев.

"На грузинския доктор не живота, а не знам какво му дължа. Голям късмет е, че попаднах на него. Той ми спаси живота. Не съм го казвал, но имаше вероятност да не съм жив. Направи така, че да мога да играя футбол. Вечно ще съм му благодарен“, уточни националът на България.

В заключение капитанът на Ботев заяви, че предвид лошия старт на отбора, "жълто-черните“ надали ще влязат в шестицата. "Може би след 10-15 кръга бих казал къде ще бъде отбора“, заяви халфът.