Селекционерът на българския национален отбор Илиан Илиев ще започне престоя си със сериозна промяна, съобщават колегите от "Тема Спорт". Специалистът обмисля да смени капитана на държавния тим. В момента лентата на трикольорите носи нападателят на ПАОК Солун Кирил Десподов.

Преди него тя бе на ръката на халфа Георги Костадинов, който обаче отдаване не е викан. Той бе част от селекцията при Ясен Петров, но с идването на Младен Кръстаич и започналото подмладяване капитанската лента отиде при Десподов.

Сега обаче в националния отбор пак бе повикан Антон Недялков, който бе втори капитан след Георги Костадинов и реално заради контузията не е играл при сърбина. 30-годишният ляв бек носи лентата и в клубния си тим Лудогорец, където наскоро се завърна в игра. Той има 28 двубоя за България.

В интервюто си пред БНТ преди 10 дни на въпрос Кирил Десподов ли ще е капитан на тима специалистът заяви: "Това ще си го решим на лагера. Няма да е коректно да кажем тези неща, преди да сме ги съобщили на футболистите".