Макар и без Илия Груев-младши в състава, Лийдс спечели домакинството си на Хъл Сити с 3:1 в мач от 40 кръг на Чемпиъншип.

Възпитаниците на Даниел Фарке се спасиха в края на мача, когато паднаха последните два гола във вратата на "тигрите". Дълбоко в добавеното време дойде и най-запомнящия се миг в целия двубой.

При резултат 2:1 за домакините, Хъл правеше последни опити да изравни, като дори вратарят на гостите Райън Алсоп беше в наказателното на Лийдс. Последното статично положение пред вратата на Илан Мелие не донесе успех на Хъл. Лийдс съумя да се справи с напрежението и да изчисти топката, която бе настигната от Даниел Джеймс. Юношата на Хъл и на Суонзи достигна топката малко след като тя бе навлязла в полето на гостите и с премерен изстрел от около 50 метра я прати в опразнената врата, вдигайки трибуните на крака и слагайки точка на спора.

Всичко това се случва по-малко от седмица след като Джеймс пропусна решаващата дузпа за Уелс във финалния плейоф срещу Полша за класиране на европейското първенство това лято.