Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо разкри, че няма никакво намерение да се завръща в Европа, за да облече отново екипа на Спортинг, като и в следващия сезон със сигурност ще играе за саудитския Ал-Насър.

"Щастлив съм в Саудитска Арабия – коментира пред "Рекорд“ Роналдо. – Тук отношението към мен е страхотно. Лигата има огромен потенциал и продължава бързо да се развива, въпреки че все още много хора не гледат сериозно на това. Да се връщам в първенството на Португалия е безсмислено. След няколко дни ставам на 39, и до края на сезона, а и още един сезон ще съм част от Ал-Насър. Когато навърша 40 ще видим. След това, ако всичко е наред, може да продължа да играя до 42 години. Но вариант да играя в Португалия не е имало“.

Както е известно, Кристиано Роналдо започна кариерата си в професионалния футбол през 2002 година в Спортинг. С португалския клуб спечели Суперкупата на страната.

Футболистът е част от Ал-Насър от януари 2023 година. В първенството на Саудитска Арабия този сезон има 20 гола и 9 асистенции в 18 мача.