По време на подготовката в Турция свършихме доста работа, но имаме още за вършене. Като цяло сме готови за двубоя за Суперкупата с ЦСКА 1948. Това коментира треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев пред клубния сайт.

Специалистът сподели на кратко и очакванията си за първия мач със Сервет в Женева от плейофите на Лигата на конференциите.

"Имаме двама контузени футболисти - Антон Недялков и Иван Йорданов. Всички останали са в строя, което е добре за нас – заяви специалистът. – Първите мачове винаги са много трудни.  Сервет вече са в първенство, а ние до момента имахме само контролни мачове. До първия двубой в Женева Сервет ще са изиграли пет официални срещи, а ние една. Този факт дава сериозно предимство на швейцарците, но ние ще се опитаме да наваксаме“.

За предстоящия двубой за Суперкупата с ЦСКА 1948 треньорът на Лудогорец заяви, че започнат със състоянието на съперника.

"В България няма какво да скрием един от друг. Наясно съм с класата на ЦСКА 1948 – каза Дерменджиев. - Направиха няколко изходящи трансфера тази зима, но е голяма заблуда, че тимът е отслабен. Тимът има достатъчно добри футболисти и заради това вероятно са реализирали тези трансфери“.