Искам да играя футбол, защото не съм играл от няколко месеца и това е важно за мен. Надявам се да вляза възможно най-скоро във форма, за да помогна на Динамо Букурещ. Започнах програмата си и вече направих всички тестове. Това заяви пред румънската телевизия PRO TV едно от последните попълнения на Динамо Георги Миланов.

31-годишният български полузащитник бе привлечен за да помогне за спасяването на отбора от изпадане. Динамо е в доста трудна ситуация след завръщането си в Лига 1 и те са на предпоследното 15-о място с 16 точки, на 7 от Политехника (Яш), който е пред тях.

Миланов коментира, че работи по интензивна програма за вдигане на фитнеса заедно с техническия щаб на клуба. Все още не е ясно дали той ще успее да дебютира за тима в съботното дерби с Рапид, като се има предвид, че договорът му с предишния клуб изтече преди повече от шест месеца и игровата практика му липсва.

"Знам, че Динамо е един от най-големите клубове в Румъния – каза Миланов. - Когато получих този шанс, говорих много ясно с треньора за това. Хареса ми, че дойдох тук и ще се опитам да помогна на отбора, това е най-важното нещо за мен. Харесвам и Румъния, близо е до страната ми. Също така харесвам града и затова дойдох тук.

Получих много съобщения и се чувствам наистина добре да съм тук, да играя за тези фенове. Всеки ден искам да се подобрявам, да играя и да имам добри мачове с тях“.