Част от организираните фенове на ЦСКА призоваха за честен и прозрачен конгрес на Българския футболен съюз. Този петък в София ще се проведе извънреден конгрес, на когото трябва да бъде избран нов президент на БФС.

Ето какво написаха феновете на официалната Facebook страница "Трибуна Сектор Г".

"Както знаете, на 15.03 ще се проведе извънреден конгрес за избор на ново ръководство на БФС. От доста време насам в Бояна има крещяща нужда от промяна и е време футболният съюз да заработи за развитието на най-популярната игра, а не против него.

През годините многократно сме казвали и показвали какви са нашите предпочитания и целта на тази публикация не е агитационна. По-скоро искаме да обърнем внимание на отговорните лица, които ще осигуряват и съблюдават провеждането на самия Конгрес - установените законови и процедурни рамки трябва да бъдат спазени така, както "го правят в белите държави"! Прозрачност, честност, допускане на медиите до събитието и без шменти-капели в някоя тъмна стаичка на хотел "Маринела". Крайно време е порочните практики да бъдат оставени в миналото!

Ние като организация ще наблюдаваме отблизо и ще следим събитията със засилен интерес. Разчитаме най-накрая разумът да надделее и футболът ни да се откъсне от мъртвата хватка на безвремието, в която се намира благодарение на корумпираното и некадърно управление на предходното ръководство на БФС.

Умната.

Време за промяна!"