Приятелският мач между Арис и Ботев Пловдив няма да се състои на 22 март, съобщи ръководството на "канарчетата". Първоначално контролата в памет на Тоско Бозаджийски трябваше да се проведе на 23 март (събота) на стадион “Клеантис Викелидис" в Солун, но ръководството на гръцкия клуб пожела контролата да бъде изместена за петък, което породи гнева на феновете на пловдивския тим.

"Уважаеми Ботевисти,

Уведомяваме ви, че планираната футболна среща с "Арис“ на стадион "Клеантис Викелидис“ в Солун, чиято основна цел бе отдаването на почит към незабравимия за всички нас Тоско Бозаджийски, няма да се състои на обявената дата.

Причина за това е невъзможността на нашите партньори от "Арис“ да организират провеждането на мача, както бе планиран първоначално, а именно на 23 март (събота).

Предложеният вариант срещата да се измести ден по-рано, на 22 март (петък), е неприемлив за нас, тъй като по този начин бихме лишили вас, нашите привърженици, от възможността да отдадете нужното уважение към паметта на Тоско.

Оставаме в готовност да уточним нова дата с нашите гръцки приятели, която да удовлетворява както привържениците на "Арис“, така и тези на "Ботев“.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев