Националите и бронзови медалисти от САЩ-94 Илиян Киряков, Златко Янков и Емил Кременлиев са поредните три имена, които потвърдиха участието си в мача между “Звездите на “Етър" и “Звездите на България" на 25 април.

Ето как ги представиха от клуба:

ИЛИЯН КИРЯКОВ – още едно от "златните“ момчета на "болярския“ тим, които ще облекат отново свещения виолетов екип на 25 април!

"В първия отбор на "Етър" дебютира още на 17-годишна възраст. Седем сезона достойно защитава цветовете на клуба – от 1985 до 1991 и през 1994 г. Шампион на България през 1991 г., в която е избран за Най-добър футболист на "А" група за сезона. Носител на Купата на БФС, два пъти бронзов медалист. Достойна кариера после в Испания, в Кипър, в Шотландия!

Един от петимата национали на "Етър“, станали бронзови медалисти на Световното в САЩ през 1994 г. Както самият той признава: “Титлата с етърци и САЩ-94 са едни от най-паметните мигове в кариерата ми!"

Добре дошъл у дома!"

ЕМИЛ КРЕМЕНЛИЕВ – следващото име от Пеневата чета, което ще видим на "Ивайло“!

"Легенда на "Славия“, "Левски“ и ЦСКА, с близо 400 мача в професионалната си кариера. За националния отбор на България има 25 мача, участник на Световното в САЩ-94 и бронзов медалист, също и на Европейското през 1996 г.

Добре дошъл на "Ивайло“!"

ЗЛАТКО ЯНКОВ е поредната легенда, която прие поканата на "Етър“ да участва в юбилейния мач. Кадър на бургаската школа, със забележителна кариера у нас и в чужбина – над 520 мача и 55 гола!

"Без него националният отбор нямаше да е същият – 80 мача с герба на България, участник в САЩ-94 и бронзов медалист, на Европейското през 1996 и на Световното през 1998 г.

Очакваме те на "Ивайло“!"